Din Digitale CFO er skapt for å gjøre finans enkelt

Home En iphone12propacificblue portrait 3

Få bedre oversikt og kontroll!

Ha alltid oppdaterte økonomiske data, KPIer og benchmarkinformasjon tilgjenglig. Den Digitale CFO hjelper deg å få oversikt og kontroll over din økonomiske informasjon på en lettfattelig måte.

Appen er sikker og gir deg:

  1. Oversikt og kontroll – for deg, teamet ditt og styret.
  2. Hjelp til å huske viktige datoer og reduserer tiden du trenger å bruke på finansiell rapportering.
  3. Tilgang til gode leverandører med gode tilbud på markedsplassen.
  4. Vi motiverer, utdanner og utfordrer deg, teamet ditt og kanskje også styret ditt ved å bruke KPIer, benchmarking og blande det med gamification.

Vi benchmarker dine økonomiske nøkkeltall månedlig og sammenligner dem med gjennomsnittet i din bransje. På denne måten kan du spore hvordan du gjør det sammenlignet med konkurrentene dine.

Del økonomiske data med teamet ditt og viktige interessenter etter eget skjønn. Rollene i bedriften din gjenspeiles i appen, noe som gjør det enkelt for deg å dele riktig mengde data.

Flytt styret ditt inn i den digitale tidsalderen ved å gi dem tilgang til selskapet i appen. Styret ditt vil alltid være oppdatert på siste finansiell informasjon og du kan bruke tiden din på å fokusere på å drive selskapet, i stedet for å lage økonomiske rapporter i Excel/PDF.

La oss motivere og utfordre deg til å ta bedre finansielle valg

Vi tar finansiell informasjon ett skritt videre. Vi utfordrer deg, teamet ditt og styret i ulike prestasjonskategorier.

Ved å bruke appen kan du forstå hva de ulike økonomiske tallene betyr. Den gir deg også enkle innspill og råd om hvordan du kan forbedre deg økonomisk.

imageedit 1 2737328218

Last ned Din Digitale CFO i dag!

app store
google play