fbpx

Din Digitale CFO er skapt for å gjøre finans enkelt

Få bedre oversikt og kontroll!

Ha alltid oppdaterte økonomiske data, KPIer og benchmarkinformasjon tilgjenglig. Den Digitale CFO hjelper deg å få oversikt og kontroll over din økonomiske informasjon på en lettfattelig måte.

Appen er sikker og gir deg:

  1. Oversikt og kontroll – for deg, teamet ditt og styret.
  2. Hjelp til å huske viktige datoer og reduserer tiden du trenger å bruke på finansiell rapportering.
  3. Tilgang til gode leverandører med gode tilbud på markedsplassen.
  4. Vi motiverer, utdanner og utfordrer deg, teamet ditt og kanskje også styret ditt ved å bruke KPIer, benchmarking og blande det med gamification.

Vi benchmarker dine økonomiske nøkkeltall månedlig og sammenligner dem med gjennomsnittet i din bransje. På denne måten kan du spore hvordan du gjør det sammenlignet med konkurrentene dine.

Del økonomiske data med teamet ditt og viktige interessenter etter eget skjønn. Rollene i bedriften din gjenspeiles i appen, noe som gjør det enkelt for deg å dele riktig mengde data.

Flytt styret ditt inn i den digitale tidsalderen ved å gi dem tilgang til selskapet i appen. Styret ditt vil alltid være oppdatert på siste finansiell informasjon og du kan bruke tiden din på å fokusere på å drive selskapet, i stedet for å lage økonomiske rapporter i Excel/PDF.

La oss motivere og utfordre deg til å ta bedre finansielle valg

Vi tar finansiell informasjon ett skritt videre. Vi utfordrer deg, teamet ditt og styret i ulike prestasjonskategorier.

Ved å bruke appen kan du forstå hva de ulike økonomiske tallene betyr. Den gir deg også enkle innspill og råd om hvordan du kan forbedre deg økonomisk.


Last ned Din Digitale CFO i dag!