We are proud to present Zeipt as our customer of the month!

*The article is written in Norwegian

Capassa – Din Digitale CFO vil presentere månedens kunde fremover. Første kunde er Zeipt, som har vært med oss siden start. Vi har vært så heldige og få til en samtale med Zeipt sin Co-Founder, Sebastian Rundqvist. Han gir oss en oppdatering på hvor selskapet er i dag og noen tips og triks som andre bedrifter kan ta med seg.  

Hva gjør Zeipt?  

Sebastian: Zeipt er en leverandør av smarte kvitteringer. Vi ønsker og tilby en digital løsning av kvitteringer som er friksjonsfrie og levende. Kundene våre skal slippe å bruke masse ekstra tid, og samtidig få bedre kontroll på jobb rundt kvitteringer.

Hvordan kom du frem til ideen bak Zeipt?  

Sebastian: Første gang jeg ble oppmerksom på utfordringen rundt kvitteringer var i 2013. Jeg var med faren min på en jobbreise til California hvor han skulle forelese på Stanford. Som på alle jobbreiser ble det en hel del kvitteringer, som måtte spares på for de skulle skannes når vi var tilbake i Norge. Jeg synes det var rart at betalinger går digitalt over Atlanteren uten problemer, men at kvitteringene måtte skannes i Norge for å få de registrert

Etter turen gjorde jeg omfattende undersøkelser rundt hvilke konsepteter som fantes i markedet. Hva var alternativene og ikke minst mulighetene? Det fantes ingen god digital infrastruktur rundt kvitteringer, og det var da vi begynte arbeidet rundt Zeipt.

Hva er status på produktet per slutten av August 2021?  

Sebastian: Vi planlegger å gå ut i markedet med produktet i midten av september. Løsningen er hovedsakelig laget for bedriftsmarkedet hvor de får tilgang til å integrere med Zeipt gjennom sin bank, regnskap- eller kassesystem. Dette skjer enkelt gjennom en app eller et API.

Har dere noen partnere i dag?  

Sebastian: Vi samarbeider med 24SevenOffice på bokføring, PCkasse på kasseapparat, også har vi en distribusjonsavtale med Nets. Våre partnere er veldig viktig for oss – man er ikke større en sitt eget nettverk.  

“Du er ikke større en ditt egne nettverk”

Sebastian Rudquist

Hva er ditt beste tips til små og mellomstore bedrifter?  

Sebastian: Det er viktig og gå «all in», både på det profesjonelle og personlige. Det er mye jobb og du må være villig til å gjøre det lille ekstra.  

AAdministrasjon er normalt en utfordring og jeg anbefaler at di bruker tid til å forstå hva som må gjøres og skaff deg oversikt og kontroll på økonomien. Mest sannsynlig er du opptatt av å bygge produkter og tjenester for så å få de ut til kundene. Økonomi og regnskap kan for mange oppleves som vanskelig, omfattende og tidskrevende, men det er veldig viktig å ha god oversikt og kontroll!

Hva er ditt forhold til Capassa – Den Digitale CFO? 

Sebastian: For meg har det vært spennende å følge Capassa. Jeg har økonomibakgrunn og stor forståelse for viktigheten av hva en tjeneste som Capassa leverer gir meg som kunde. Jeg har også fått ta del i utformingen av flere funksjoner i appen, som gir økt verdi til Zeipt og Capassas kunder. Jeg liker å ha oversikt og kontroll og med Capassa har jeg alltid tilgang til oppdaterte data. Din Digitale CFO holder styr på nøkkeltall og viktige KPIer, som det ville tatt meg tid å regne meg frem til selv. Det er også supert at jeg kan gi styret tilgang til data de trenger, slik at jeg slipper å bruke mye tid på rapporering. Det er bare for styret å laste ned Din Digitale CFO også sørger den for at styret får daglige oppdateringer uten at jeg trenger å gjøre noe. Og det passer meg bra for jeg har en lansering å tenke på…  

Takk til Sebastian og Zeipt for tiden. Vi synes det er spennende produkt, og vi ser frem imot deres lansering og hva dere kommer med av løsninger i tiden fremover.