Ny!

Datarom

Del sensitive dokumenter med andre aktører på en trygt og enkelt!
Datarom illustrasjoner forside 1

Om Capassa sitt datarom

Hva er et datarom?

Et datarom er et digitalt rom brukt for lagring av viktig informasjon. Hos Capassa er datarommet generelt dedikert til lagring av konfidensielle dokumenter, som kontrakter, budsjetter og økonomiske rapporter. Dette bidrar også til å sikre trygge forretningstransaksjoner (dvs. fusjoner og oppkjøp). Capassas datarom gjør det enkelt å dele og samarbeide om dokumenter samtidig som sikkerheten og konfidensialiteten opprettholdes.

Hva betyr det at datarommet er sikkert?

Datarommet er sikkert fordi det krypterer alle opplastede filer. Det er begrenset tilgang til datarommet, bare personer med spesifikke roller kan se dokumentene lagret i datarommet. Krypteringen av datarommet sikrer konfidensialitet og sikre forretningstransaksjoner.

Hvordan sikrer vi datarommet?

Hos Capassa er datarommet sikret med tofaktorautentisering. Alle dokumenter i datarommet er kryptert, og hver bruker verifiseres med BankID, som de må logge inn med for å sikre at de får riktige tilganger basert på deres roller. For eksempel; hvis en bruker er CFO i et selskap og CEO manuelt har valgt at de skal ha en rolle der de får tilgang til datarommet, vil de umiddelbart ha dette når de logger inn på Capassa-appen. Hvis derimot CEO velger å begrense deres rolle, vil de ikke lenger ha denne tilgangen.

Hvorfor trenger du et sikkert datarom?

Et sikkert datarom er nødvendig for å sikre total sikkerhet og konfidensialitet når du jobber med viktige dokumenter som ikke bør havne i feil hender. Ved å kryptere filene i datarommet og verifisere alle brukere med BankID, sikrer Capassa at enhver person registrert som norsk borger og har fått tillatelse til å få tilgang til et datarom, vil kunne gjøre det. BankID brukes også i stor skala i hele landet, noe som gjør det pålitelig og trygt.

Hvem kan se dokumentene som deles i datarommet?

Bare medlemmer av organisasjonen din med nødvendige roller har lov til å få tilgang til datarommet, og de må verifiseres gjennom BankID. Som hovedansvarlig for organisasjonen din er det du som bestemmer hvilke brukere som har hvilke roller, noe som betyr at du bestemmer hvem som kan få tilgang til datarommet bortsett fra deg selv. Ingen som ikke har de spesifikke rollene i organisasjonen din i Capassa-appen kan få tilgang til dokumentene lagret i datarommet.

Hvordan kan jeg få tilgang til et datarom?

Du kan få tilgang til datarommet for selskapet ditt når som helst i Capassa-appen. Prisen for integrasjonen av datarommet vil enten være inkludert i abonnementet ditt, eller det vil bli fakturert som en separat tjeneste. Det er også mulig å bare bruke integrasjonen av datarommet i Capassa-appen og deretter bli fakturert bare for denne tjenesten.

Capassa - Din Digitale CFO

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Din Digitale CFO gratis i 14 dager – helt uten forpliktelser eller liten skrift.