fbpx

Datarom

Del sensitive dokumenter trygt og enkelt med andre aktører!
Datarom
Les mer ↓

Om Capassa sitt datarom

Hva er et datarom?

I forbindelse med kjøp, salg og investering er det viktig med effektiv, sikker og oversiktlig dokumentflyt med eksterne parter. Et digitalt datarom sørger for smidige prosesser.

Hos Capassa er datarommet dedikert til lagring av konfidensielle dokumenter, slik som kontrakter, budsjetter og økonomiske rapporter. Datarommet gjør det enkelt å dele og samarbeide om dokumenter samtidig som sikkerheten og konfidensialiteten opprettholdes.

Hva betyr det at datarommet er sikkert?

Datarommet sikrer konfidensialitet ved å kryptere alle opplastede filer og gir kun tilgang til personer med spesifikke roller. Denne robuste sikkerhetsmekanismen garanterer trygge forretningstransaksjoner gjennom hindring av uautorisert tilgang.

Hvordan sikrer vi datarommet?

Hos Capassa er datarommet beskyttet med tofaktorautentisering. Alle dokumenter i datarommet er kryptert, og hver bruker verifiseres med BankID ved pålogging for å sikre korrekte tilganger basert på deres roller.

Hvem kan se dokumentene som deles i datarommet?

Bare medlemmer av organisasjonen din med nødvendige roller har lov til å få tilgang til datarommet, og de må verifiseres gjennom BankID. Som hovedansvarlig for organisasjonen din er det du som bestemmer hvilke brukere som har hvilke roller, noe som betyr at du bestemmer hvem som kan få tilgang til datarommet bortsett fra deg selv. Ingen som ikke har de spesifikke rollene i organisasjonen din i Capassa-appen kan få tilgang til dokumentene lagret i datarommet.

Hvordan kan jeg få tilgang til et datarom?

Du kan få tilgang til datarommet for selskapet ditt når som helst i Capassa-appen. Prisen for integrasjonen av datarommet vil enten være inkludert i abonnementet ditt, eller det vil bli fakturert som en separat tjeneste. Det er også mulig å bare bruke integrasjonen av datarommet i Capassa-appen og deretter bli fakturert bare for denne tjenesten.

Pris

Kun datarom

Capassa tilbyr datarom som en egen tjeneste dersom man kun ønsker å benytte seg av dette. Her får du tilgang til alle funksjonene i datarommet. 

kr 999,-

per måned

Inkludert i Capassa

Ønsker du å få finansiell innsikt og tilgang til de andre tjenestene, kan du velge denne pakken. Her er datarom inkludert i abonnementet. 

kr 1 499,-

per måned
Capassa - Din Digitale CFO

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Din Digitale CFO gratis i 14 dager – helt uten forpliktelser eller liten skrift.