Personvern

Her kan du lese om hvordan Capassa samler inn og bruker personopplysninger. 🔑

1. Om personvern

Personvernreglene omhandler hvordan Capassa AS samler inn og bruker informasjon om deg som bruker av vÄre digitale tjenester (nettsteder, apper, sosiale mediesider, e-post og sms) og vÄre regulerte finansielle tjenester. ErklÊringen inneholder informasjon du har krav pÄ nÄr data samles inn fra vÄre tjenester og informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Capassa, av administrerende direktĂžr, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besĂžker nettstedene Ă„ gi personopplysninger i forbindelse med tjenester som Ă„ motta nyhetsbrev, bruke delen og tipstjenesten osv. Grunnlaget for denne behandlingen er samtykke fra den enkelte med mindre annet er spesifisert.

For bruk av Capassas tjenester pÄ innloggede nettsteder, inkludert bestilling og administrasjon av Capassas regulerte finansielle tjenester, vil ytterligere informasjon bli samlet inn. Grunnlaget for dette er basert pÄ regulatoriske krav, samtykke fra den enkelte, og Capassas behov for Ä levere vÄre tjenester.

2. Om personvern management

Capassa AS er et aksjeselskap registrert i Norge med organisasjonsnummer 913 978 617. Capassas adresse er Soelvolds vei 7 B, 0275 Oslo. Nettstedet vÄrt er www.capassa.com, og vi kan kontaktes pÄ info@capassa.com.

3. Hvordan vi samler inn og bruker personopplysningene dine.

Capassa vil samle inn ulike opplysninger om deg, avhengig av om du er kunde eller besÞkende pÄ vÄre digitale tjenester. Noe av denne informasjonen gÄr under kategorien personopplysninger og er beskrevet her.

3.1 For Ă„ utfĂžre Capassas operative tjenester

For at vi skal kunne levere vÄre tjenester til deg og dermed oppfylle vÄr del av avtalene vi har med deg som kunde i Capassa, vil vi samle inn fÞlgende informasjon om deg:

  • Din kontaktinformasjon
  • Dine avtaler med Capassa
  • Dine kjĂžp av tjenester via Capassa

Vi vil slette denne informasjonen for dette formÄlet nÄr kundeforhold avsluttes og avtalene dine med Capassa er avsluttet.

Etter at finansieringskampanjen er fullfÞrt, kan kontaktinformasjon, kontonummer, personnummer og relevante avtaler og investeringer bli utlevert til finansieringskunden du har investert i. Hvis det er oppnevnt en sikkerhetsagent i forbindelse med den aktuelle finansieringen, kan denne informasjonen ogsÄ utleveres til den, slik at bÄde Capassa og sikkerhetsagenten kan oppfylle sine plikter og avtaler.

I tilfelle mistanke om svindel eller svindel, enten av Capassa eller vÄre kunder, vil vi registrere og beholde informasjon om dette opptil 10 Är etter at den mistenkte ble registrert. Denne informasjonen kan omfatte grunnlaget for den mistenkte og den mistenktes kontaktinformasjon.

3.2 For Ä oppfylle vÄre forskriftsmessige krav

Capassa AS er akseptert av Finanstilsynet til Ä fungere som agent. I denne anledningen vil det vÊre nÞdvendig Ä registrere og beholde visse opplysninger om deg hvis du er kunde hos oss. Grunnlaget for behandlingen er basert pÄ hvitvaskingsloven og regelverket.

Hvis du bare abonnerer pÄ nyhetsbrevet vÄrt eller besÞkende pÄ nettstedet eller appen vÄr uten Ä etablere deg som kunde (finansiell kunde), trenger du ikke Ä oppgi denne informasjonen.

3.2.1 Privatperson som kunde gjennom personlig virksomhet

For privatpersoner som er registrert hos sine personlige selskapsinvestorer, samler vi inn fĂžlgende informasjon:

  • Din kontaktinformasjon
  • Dine avtaler med Capassa

3.2.2 Privatperson som representant for selskapet

For privatpersoner som opptrer som representant for selskaper som registrerer seg som finansiell kunde, samler vi inn fĂžlgende personopplysninger:

  • Din kontaktinformasjon
  • Dine avtaler med Capassa

3.2.3 Andre privatpersoner tilknyttet selskaper som sĂžker finansiering (reelle rettighetshavere, personer med signaturrettigheter og medlemmer av styret og ledelsen)

Hvis du som privatperson er en reell rettighetshaver, person med signaturrett eller medlem av styret eller ledelsen av et selskap som Ăžnsker Ă„ bli en finansiell kunde hos oss, vil vi registrere fĂžlgende informasjon om deg:

  • Din kontaktinformasjon
  • Dine avtaler med Capassa

Vi kan samle inn denne informasjonen bÄde fra selskapet som er vÄr kunde og fra informasjonstjenester som bruker informasjon fra offentlige registre. Du vil ikke nÞdvendigvis bli spurt eller informert om vÄr innsamling av informasjonen din.

3.3 Funksjon for Ă„ dele Capassas innhold med andre

Delingsfunksjonen kan brukes til Ä videresende lenker til nettstedet via e-post, eller for Ä dele innholdet pÄ sosiale nettverkssider. Informasjon om delingen logges hos oss og brukes til Ä legge ut delingen med fellesskapet. Hvordan det aktuelle nettverket hÄndterer dataene ytterligere, styres av avtalen din med fellesskapet. Hvis du bruker e-postfunksjonen, bruker vi e-postadressene som er oppgitt for Ä sende meldingen videre, og til Ä tilpasse vÄre digitale tjenester for Ä skape en mer relevant opplevelse for mottakere nÄr de fÄr tilgang til sidene du har delt med dem. Disse e-postadressene vil bli slettet innen tre mÄneder, med mindre de er registrert som mottaker av nyhetsbrev og/eller som kunde av Capassas tjenester.

3.4 Kommentarer og spÞrsmÄl om finansieringskampanjer

Som innlogget kunde pÄ nettstedet vÄrt er det mulig Ä legge inn kommentarer og spÞrsmÄl om finansieringskampanjer. Disse mÄ fÞrst godkjennes av Capassa eller finansieringskunden fÞr de kan publiseres. For Ä vise avsenderen av kommentaren, vil fornavnet ditt og ethvert mellomnavn vises sammen med din registrerte by til bÄde Capassa og finansieringskunden nÄr godkjenning vurderes, og for alle som besÞker nettstedet hvis kommentaren publiseres. NÄr du legger inn spÞrsmÄlet ditt, godtar du at denne informasjonen kan registreres og publiseres.

3.5 Kommentarer til artikler eller blogger

Der det er mulig for brukere Ä kommentere artikler eller blogger, kreves det et navn og en e-postadresse. Navnet og e-postadressen kan publiseres med kommentaren og lagres av Capassa for Ä kunne opprettholde redaktÞrskapet vÄrt.

3.6 Brukeranmeldelse av Capassa

Vi Þnsker Ä motta bÄde ris og ros fra vÄre kunder. I tillegg Þnsker vi Ä vÊre transparente slik at andre kan se vÄre kunders brukeranmeldelser. Derfor kan Capassas kunder i noen tilfeller motta en forespÞrsel fra Capassa via e-post om Ä skrive sin brukeranmeldelse av Capassa pÄ eksterne leverandÞrer for dette. Den relevante leverandÞrens personvernerklÊring vil gjelde. Ved Ä registrere tilbakemeldingen din godtar du leverandÞrens personvernerklÊring.

3.7 KundeserviceCustomer Service

Vi tilbyr vÄre kunder individuell veiledning via flere kanaler: E-post, Facebook Messenger og chatbots pÄ nettstedet vÄrt. I forbindelse med henvendelser mellom deg og Capassa, kan vi be deg om kontaktinformasjon, typisk navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi kan ogsÄ be om annen informasjon som er nÞdvendig for Ä gi deg den veiledningen du Þnsker. Vi bruker bare denne informasjonen i forbindelse med dialogen vi har med deg. Informasjonen oppbevares gjennom hele livssyklusen til kundeforholdet og eventuelle lÄneavtaler, muligens i tre Är etter siste kontakt.

I e-postene vÄre til deg kan vi bruke analyseverktÞy som mÄler nÄr e-posten Äpnes, og hvis du klikker pÄ lenker i e-posten. Vi gjÞr dette for Ä lÊre og forbedre kommunikasjonen vÄr.

3.8 Bruk av informasjonskapsler

Vi Þnsker Ä tilby vÄre brukere en best mulig opplevelse i vÄre digitale tjenester. Derfor bruker vi informasjonskapsler for Ä forbedre brukeropplevelsen i vÄre digitale kanaler. Informasjonskapsler er smÄ tekstfiler som nettstedet lagrer pÄ datamaskinen din nÄr du besÞker nettstedene vÄre.

NÄr du besÞker nettstedet vÄrt, kan du velge Ä gi ditt samtykke til Ä angi informasjonskapsler i nettleseren din, med mindre du allerede har reservert deg mot det. Du kan nÄr som helst velge Ä slette allerede nedlastede informasjonskapsler. Du kan ogsÄ velge bort bruk av informasjonskapsler i de fleste nettleserinnstillinger.

Ved Ä bruke nettsidene vÄre og laste inn informasjonskapslene vÄre, samtykker du til vÄr bruk av informasjonskapsler. I det fÞlgende beskriver vi hvilken informasjon vi samler inn, formÄlet med behandlingen og hvem som behandler dataene.

3.8.1 Side- og tjenestefunksjonalitet

Vi bruker informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsider. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om sprÄkkode for sprÄk valgt av brukeren. Det kan vÊre informasjonskapsler med informasjon om lastbalansering av systemet slik at alle brukere sikres en best mulig opplevelse.

Vi kan ogsÄ lagre informasjon om hvilke sÞkeord vÄre brukere bruker pÄ vÄre digitale tjenester. SÞkebruksmÞnsteret lagres og behandles anonymt i aggregert form for Ä forbedre informasjonstilbudet vÄrt.

3.8.2 For Ä forbedre brukeropplevelsen i vÄre digitale tjenester

Som et ledd i arbeidet med Ä lage en brukervennlig nettside ser vi pÄ brukermÞnsteret til de som besÞker siden. For Ä analysere informasjonen bruker vi analyseverktÞy som samler brukerinformasjonskapsler utstedt av pÄlitelige tredjeparter. Disse tredjepartene er Google, Hotjar og Segment.

AnalyseverktÞyene bruker tredjeparts informasjonskapsler som registrerer brukernes IP-adresse og gir informasjon om den enkelte brukers interaksjoner med vÄre digitale tjenester. Eksempler pÄ hva informasjonen gir oss svar pÄ er; hvor mange som besÞker ulike sider, hvor lenge besÞket varer, tidspunkt for besÞket, om brukerne besÞker nettsidene gjentatte ganger, brukerens geografiske plassering (ned pÄ fylkesnivÄ), hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som brukes. Til dette formÄlet bruker vi Google Analytics, Hotjar og Segment.

Med Google Analytics bruker vi denne informasjonen til Ă„ analysere din og andres nettadferd. En IP-adresse er definert som en personlig data fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en person. Capassa bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen fĂžr informasjonen lagres og behandles av Google. IP-adressen som er lagret hos Google kan derfor ikke brukes til Ă„ identifisere den enkelte bruker. For mer informasjon om Google Analytics’ bruk av informasjonskapsler, besĂžk the Official Google Analytics page.

I tillegg til Google Analytics bruker vi Hotjar og Segment. Hotjar registrerer brukerÞkter for Ä lage varmekart over bruksmÞnstre. Dine bevegelser med musepekere og klikk registreres slik at vi kan analysere hvordan nettsidene vÄre brukes. Alt som lagres er anonymt. Segment hjelper Capassa med Ä samle informasjon om deg som kunde eller nettsidebruker.

Capassa bruker ogsÄ konverteringspiksler fra blant annet Xandr og Schibsted med det formÄl Ä samle atferdsdata pÄ egne sider, relatert til brukernes definerte aktivitet. Disse aktivitetene kan vÊre kjÞp, bestillinger, registreringer eller andre klikkbaserte aktiviteter som kan mÄles til Ä vÊre en konvertering i form av markedsfÞring. Konverteringsdataene er anonymiserte og brukes ikke til behandling av personopplysninger; de brukes kun for Ä lÊre Ä definere effekten av de ulike markedsaktivitetene, og for Ä optimalisere dem.

Utsteder av informasjonskapselen og lenke til deres personvernerklĂŠring:

Google Analytics â€“ PersonvernerklĂŠring

Hotjar â€“ PersonvernerklĂŠring

Segment â€“ PersonvernerklĂŠring

Xandr – PersonvernerklĂŠring

Schibsted –  Privacy Policy

3.8.3 Relevant markedsfĂžring i annonsenettverk

Vi bruker informasjonskapsler utstedt av pÄlitelige tredjeparter for Ä gi deg relevant markedsfÞring.

For Ä gi deg som mottaker av nyhetsbrev mÄlrettet informasjon, bruker vi intercom-informasjonskapsler for Ä bli bedre kjent med hvordan du bruker vÄre digitale tjenester: Din geografiske plassering pÄ fylkesnivÄ, hvilke deler av nettsidene eller appen vÄre du har besÞkt, nÄr du besÞkte dem, hvilke knapper du har trykket pÄ og hvilke finansieringskampanjer du har investert i. Capassa bruker denne informasjonen bÄde til Ä analysere effektiviteten til hvert nyhetsbrev og for Ä tilpasse budskapet til hver enkelt bruker slik at du som mottaker opplever vÄr markedsfÞring sÄ relevant for deg som mulig. . I neste kapittel beskriver vi vÄre nyhetsbrev og mÄlrettet markedsfÞring.

Vi driver ogsÄ med markedsfÞring i annonsenettverk, for eksempel gjennom Google, Facebook og LinkedIn, for Ä vise annonsekampanjene vÄre pÄ relevante nettsider. For Ä gjÞre dette bruker vi informasjonskapsler eller piksler utstedt derved slik at de kan vise vÄre annonser i sine tjenester til bestemte mÄlgrupper, for eksempel personer som har besÞkt Capassa.no. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn om deg kan vÊre hva slags enhet du bruker (nettbrett, type smarttelefon, type bÊrbar PC osv.) og nettleser. For offline markedsfÞring bruker vi fÞlgende leverandÞrer og deres informasjonskapsler pÄ vÄre nettsider:

AdAction Interactive â€“ PersonvernerklĂŠring

Adform –  PersonvernerklĂŠring

Google AdWords –  Personvernerkl’ring

Delta Projects â€“ PersonvernerklĂŠring

DoubleClick â€“ PersonvernerklĂŠring

Fyber â€“ PersonvernerklĂŠring

AOL Advertising â€“ PersonvernerklĂŠring

AppNexus â€“ PersonvernerklĂŠring

OpenX â€“ PersonvernerklĂŠring

Pubmatic â€“ PersonvernerklĂŠring

Smaato â€“ PersonvernerklĂŠring

Rubicon Project â€“ PersonvernerklĂŠring

WideOrbit â€“ PersonvernerklĂŠring

Unruly â€“ PersonvernerklĂŠring

Facebook Connect â€“ PersonvernerklĂŠring

Linkedin –  PersonvernerklĂŠring

3.9 Nyhetsbrev og mÄlrettet markedsfÞring

Det er mulig Ä abonnere pÄ nyhetsbrev og mÄlrettet markedsfÞring fra Capassa for alle som Þnsker Ä motta slik informasjon. Hvis du velger dette, gir du ditt samtykke til at vi bruker e-postadressen din til Ä sende deg markedsfÞring. For at vi skal kunne sende e-post til rett person, mÄ vi registrere ditt navn og e-postadresse. Intercom er databehandler av nyhetsbrevet pÄ vegne av Capassa ved Ä hÄndtere mottakernes e-postadresser og distribuere nyhetsbrev til dem. Intercom registrerer ogsÄ om du som registrert mottaker har Äpnet e-posten, nÄr du gjorde dette, om du har skrevet ut e-postlenkene og om du har brukt e-postens avmeldingsfunksjon for nyhetsbrev. All denne informasjonen slettes nÄr vi fÄr beskjed om at du ikke lenger Þnsker Ä motta informasjon fra oss. Informasjonen slettes ogsÄ dersom vi fÄr tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Hvis du bÄde abonnerer pÄ vÄre nyhetsbrev og har akseptert vÄr bruk av informasjonskapsler, vil vi ogsÄ samle inn informasjon om hvordan du bruker vÄre digitale tjenester ved hjelp av intercom, som beskrevet i forrige kapittel om informasjonskapsler. Capassa bruker denne informasjonen bÄde til Ä analysere effektiviteten til hvert nyhetsbrev og for Ä tilpasse budskapet til hver enkelt bruker, slik at du som mottaker opplever vÄr markedsfÞring sÄ relevant for deg som mulig.

Vi registrerer ikke investeringsbelÞpene dine for markedsfÞringsformÄl.

3.10 Sensitive personopplysninger

Capassa samler ikke inn noen sensitive personopplysninger om deg, verken fra deg eller fra tredjeparter. Vi ber om at du som bruker eller kunde av Capassas tjenester ikke oppgir noen form for sensitive personopplysninger i din kommunikasjon med Capassa.

4. Endringer i dine personlige data

Hvis du oppdager eller mistenker at vi har uriktige eller utilstrekkelige personopplysninger om deg, har du rett til innsyn, sletting og korrigering av disse, i den grad det ikke er i strid med vÄre juridiske krav. Dette gjelder ogsÄ dersom riktig informasjon er endret etter at vi registrerte dem. Du kan rapportere til Capassa pÄ info@capassa.com og vi vil endre informasjonen din.

5. Hvordan vi deler personopplysninger med andre

Vi selger, leier ikke ut eller deler dine personopplysninger med andre, utover det vi mener er nÞdvendig for Ä tilby vÄre tjenester og beskrevet i denne personvernerklÊringen. I tilfeller hvor vi utleverer personopplysninger med andre, vil vi inngÄ en avtale med dem som blant annet definerer hvilke opplysninger det skal dreie seg om og hvordan de skal behandles.

Capassa vil utlevere informasjon i tilfeller som kreves av loven.

6. Dine rettigheter

Som bruker av Capassas digitale tjenester har du rett til:

  • fĂ„ tilgang til din registrerte informasjon pĂ„ Capassa,
  • korriger din registrerte informasjon hos Capassa,
  • overfĂžre din registrerte informasjon pĂ„ Capassa,
  • slette din registrerte informasjon hos Capassa,
  • fĂ„ innsikt i hvordan vi behandler informasjonen din og setter begrensninger pĂ„ dette,
  • trekke tilbake ditt samtykke,

sÄ lenge dette ikke er i strid med de regulatoriske forpliktelsene som er pÄlagt av Capassa. Hvis du Þnsker Ä utÞve disse rettighetene, vennligst kontakt oss via info@capassa.com.

7. Sikkerhet

Capassa vil til enhver tid benytte seg av beste praksis for Ä sikre dine personopplysninger. Disse dataene vil kun bli lagret i systemene som trenger det, gitt de godkjenninger du har gitt om bruk av data. Dette vil i hovedsak vÊre Capassas kjernesystem, som drives pÄ Amazon Web Service sin lÞsning i Irland. Amazon er en av de mest profesjonelle leverandÞrene av sikker drift og brukes av store deler av bÄde norske og internasjonale selskaper. Vi fÞlger nÞye opp deres anbefalinger for sikker behandling av personopplysninger, inkludert kryptering, passordbeskyttelse, brannmur etc. for alle plattformer der vi hÄndterer personopplysninger.

8. Bruk av leverandĂžrer

Capassa bruker kun leverandÞrer som vi stoler pÄ. Alle leverandÞrer som behandler personopplysninger pÄ vegne av Capassa regnes som databehandlere og vi har derfor inngÄtt en databehandleravtale (DPA/Data Protection Addendum) med disse. For leverandÞrene som behandler disse personopplysningene utenfor EU/EØS, har vi ogsÄ inngÄtt avtaler med dem som sikrer at personopplysningene hÄndteres i henhold til EUs regelverk om dette.

9. Endringer i personvernerklĂŠringen

For Ä holde vÄr personvernerklÊring i kraft, vil vi oppdatere eller gjÞre endringer. Det er alltid siste versjon som vil ligge pÄ Capassa.no og med stÞrre oppdateringer vil vi gÄ ut med informasjon om dette.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du Þnsker Ä kontakte Capassa, vennligst kontakt oss via privacy@capassa.com. Her vil du ogsÄ komme i kontakt med Capassas personvernombud (DPO) Aage Thorsen

11. Din rett til Ă„ klage til myndighetene

Du har rett til Ă„ klage til tilsynsmyndigheten Datatilsynet. Nettstedet deres er www.datatilsynet.no  og de kan kontaktes pĂ„ fĂžlgende adresse:

  • Datatilsynet
  • P.O. Boks 458 Sentrum
  • 0105 Oslo

Du kan lese mer om hvordan du kan klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/