Funksjonene som gjør finans enkelt

Ny!

Budsjetter

Opprett ett eller flere budsjetter i Capassa med ett enkelt tastetrykk

På denne måten kan du se hvordan du ligger an i forhold til dine planer. Budsjettet hjelper deg og alle dine interessenter med å spore fremgangen ved å sammenligne faktiske tall med budsjetterte, og på den måten kan du sette klare mål for din bedrift.

Budsjett illustrasjon utkast

Nøkkeltall

Oversikt over viktige tall basert på regnskapet

Slutt å kaste bort tid på repetitive arbeidsoppgaver i Excel. Vår applikasjon gir deg enkel tilgang til dine alltid oppdaterte nøkkeltall og hjelper deg med å tolke dem. Med tydelige visualiseringer gjør Capassa arbeidet med å identifisere trender og sammenhenger i din økonomi til en lek.

Nøkkeltall er viktige indikatorer som gir deg innsikt i bedriftens økonomi. Ved å forstå og bruke disse tallene, kan du ta bedre beslutninger for din bedrift i dag.

Nokkeltall illustrasjon 2

Prognoser

Indikasjon på fremtidig utvikling i bedriften

Capassa er spesielt utviklet for å gjøre prognoseprosessen enklere og mer tilgjengelig for din bedrift. Med vårt brukervennlige grensesnitt og intuitive verktøy kan du enkelt analysere data, generere prognoser og visualisere resultatene. Basert på bedriftens regnskap generer Capassa tre måneder med prognoser for alle tilgjengelige nøkkeltall.

Prognoser hjelper deg med å identifisere potensielle risikoer og håndtere dem effektivt, og gir deg et solid grunnlag for å ta viktige beslutninger for bedriften din. Ved å ha en oversikt over fremtidige inntekter og kostnader, kan du planlegge bedre, investere smartere og identifisere områder med potensiale for vekst og kostnadsbesparelser.

prognose illustrasjon 2

Datarom

Del konfidensielle dokumenter på en trygg måte

Capassa tilbyr datarom for lagring og deling av viktig informasjon. Datarommet er datarommet generelt dedikert til lagring av konfidensielle dokumenter, som kontrakter, budsjetter og økonomiske rapporter. Dette bidrar også til å sikre trygge forretningstransaksjoner (dvs. fusjoner og oppkjøp).

Datarom illustrasjoner forside 1

Rapporter

Automatiske rapporter tilgjengelig for deling og eksportering

Generer og eksporter rapporter med ett enkelt tastetrykk. Resultatregnskap og balanse deles direkte med dine interessenter på ditt ønskede filformat. Capassa presenterer tallene dine på en lettfattelig måte og gir deg full økonomisk innsikt på et språk du forstår.

Rapportbilde

Veiledning

Automatisk veiledning basert på avanserte algoritmer

Vår finansielle applikasjon tilbyr ikke bare kraftige funksjoner, men også enkel og automatisert veiledning for bedriftseiere som ønsker å ta kontroll over sin økonomi. Med vår intuitivt utformede løsning trenger du ikke å være en ekspert for å oppnå økonomisk suksess. Våre algoritmer gir deg råd om hva du må gjøre i dag for å dine mål i fremtiden!

Veiledningbilde

Påminnelser

Hjelp til å overholde lover og regler

Ikke gå glipp av viktige rapporteringsdatoer. Capassa holder deg kontinuerlig oppdatert og hjelper deg med å huske viktige frister. Vårt enkle grensesnitt gir deg en tydelig oversikt over det som bør følges opp i ditt regnskap. Med Capassa kan du også være trygg på at du overholder lover og regler, slik at du kan drive virksomheten din i samsvar med gjeldende regelverk.

Paminnelsebilde
Capassa - Din Digitale CFO

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Din Digitale CFO gratis i 14 dager – helt uten forpliktelser eller liten skrift.