Ledige stillinger

Capassa er et selskap som er dedikert til å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes i dagens stadig mer digitaliserte og konkurransedyktige forretningsverden. Selskapet har en tydelig visjon om å styrke SMB-markedet ved å tilby verktøy og tjenester som forenkler og forbedrer økonomistyringen for disse bedriftene. Ved hjelp av teknologi og kunstig intelligens tilbyr Capassa en applikasjon som sikrer finansiell innsikt til alle aktørene i og rundt bedriften.

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bli en del av vårt team. Som deltidsansatt vil du få en unik mulighet til å jobbe med innovasjon i et stadig voksende selskap. Du vil bli et fullverdig medlem av vårt team og få muligheten til å utføre spennende og lærerike oppgaver. 

Send søknad og CV til info@capassa.com innen 1. oktober 2023. 

photo 1519377661616 bbec03d2bd68

Ledige stillinger

Vårt team vokser! Vi har for øyeblikket følgende stillinger utlyst:

photo 1519377661616 bbec03d2bd68
Skjermbilde 2023 06 21 kl. 15.38.30

Summer Internship 2024

Vi trenger alltid flinke medarbeidere! Send oss din CV og en søknad hvor du forteller oss hva du kan bidra med, og hvorfor du passer inn i Capassa. 

Dataanalytiker - deltid

I denne rollen vil du ansvarlig for å bygge prediktive modeller for prognoser, løse kundeproblemer gjennom skreddersydde løsninger, og kontinuerlig bidra til produktutvikling og forbedringer for å holde oss konkurransedyktige på markedet. Vi ser etter deg som: 

  • Er sterk analytisk
  • Har en sterk kundeorientering
  • Trives med å jobbe i team
  • Evner å tenke selvstendig
data2
bd2

Forretningsutvikler - deltid

I denne rollen vil du være ansvarlig for markedsføring og annonsering, samt analysere tilsvarende selskaper og bransjer for strategisk innsikt. Du vil også produsere innhold til nyheter og sosiale medier, samt oppdatere nettsidene våre ved hjelp av no-code verktøy for å opprettholde en attraktiv online tilstedeværelse. Vi ser etter deg som:

  • Arbeider strukturert
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter
  • Er kreativ og liker å ta på deg nye utfordringer
  • Har interesse for markedsføring, startups eller økonomi
Capassa - Din Digitale CFO

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Din Digitale CFO gratis i 14 dager – helt uten forpliktelser eller liten skrift.