Prognoser

Forutsi bedriften sin finansielle fremtid, og opprett automatiske finansielle prognoser med Capassa.
Prognoser
Les mer ↓

Forutsi bedriftens fremtid

Automatiske inntekts- og kostnadsprognoser

Vår teknologi for automatisk rapportering gir en detaljert oversikt over forventede inntekter og kostnader. Dette gjør det mulig å forutsi fremtidig økonomiske resultater med større presisjon. Capassa analyserer kontinuerlig data fra din virksomhet, og bruker denne informasjonen til å generere oppdaterte prognoser. 

Prognoser
Prognoser

Månedsvis og kvartalsvis prognoser

For å gi et mer dynamisk og nyansert bilde av din bedrifts finansielle utvikling, tilbyr Capassa muligheten til å generere månedsvis og kvartalsvis prognoser. Forstå detaljerte sammenligninger og trender slik at du kan justere bedriftens økonomiske kurs raskt.  

Visuelle nøkkeltallberegninger

Capassa tilbyr visuelle beregninger av finansielle nøkkeltall, sammenligner med tidligere perioder, for å gi deg en klar forståelse av din bedrifts ytelse og økonomiske helse. Slik gjør vi kompleks data lettforståelig, slik at du kan ta informerte beslutninger basert på solid innsikt. Ved å følge med på utviklingen av nøkkeltallene, får du verdifulle anslag på fremtidig utvikling. 

Nøkkeltall
Prognoser

Få tilbakemelding på prestasjoner

Capassa sammenligner prognosene med bedriftens faktiske tall, og gir tilbakemelding på hvor godt din bedrift når sine økonomiske mål. Dette er kritisk for å forstå effekten av din strategiske planlegging, og for å identifisere forbedringsområder. Slik kan du feire dine suksesser, justere raskt den økonomiske kursen ved behov og sikre en kontinuerlig forbedringsprosess. 

 

Baseres på historisk data

Prognoser er utregnet basert på historiske data og trender for ditt selskap. Vår avanserte algoritme tar i bruk maskinlæring og AI for å forberede nøyaktigheten av prognosene, ettersom den lærer av tidligere prediksjonsutfall sammenlignet med faktiske resultater. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen garantier for prognosene slår til som vist i grafene. 

Historisk data
Capassa - Din Digitale CFO

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Din Digitale CFO gratis i 14 dager – helt uten forpliktelser eller liten skrift.