fbpx

Oktober: Måneden for sikkerhets-bevissthet

Oktober er National Security Awareness Month, og måneden øker bevisstheten om viktigheten av sikkerhet. Under pandemien, Covid-19, har det å jobbe hjemmefra blitt en realitet for mange av oss, og digitale tjenester øker. Det samme er angrepene.

Sikkerhet er viktigere enn noen gang, og å være klar over konsekvensene og hvordan du kan unngå å bli utsatt for et angrep er avgjørende. Deretter vil vi gi deg noen tips og triks som vil gi deg en tryggere digital verden. 

Først av alt er det viktig å lage et sikkert passord. Et sikkert passord er unikt og inneholder både bokstaver, sifre og spesialtegn. Du bør også endre dette regelmessig, på denne måten vil det være vanskeligere for folk som ikke er velkomne til å få tilgang til kontoen din. 

Hvis du bruker Capassa – Du Digital CFO, du kan legge til en ekstra lås til applikasjonen, noe som betyr at du må taste inn mobilkoden din for å kunne få tilgang til Capassa World. Dette er et enkelt tiltak, men det kan likevel utgjøre en stor forskjell.

Når du bruker Capassa, er det ingen grunn til å bekymre deg for sikkerheten. Appen er sikker, og du må bruke både «BankID» og 2 faktor autentisering for å kunne bruke den. Ingen informasjon deles heller med tredjeparter uten ditt samtykke.

Dette er bare noen få tips om hvordan du kan sikre deg. Du har sikkert hørt noen av dem før – og de kan virke enkle, men de kan være veldig nyttige. Har du noen sikkerhetstips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *